Konvansiyonel Sistem Güvenlik Filesi

Konvansiyonel Sistem Güvenlik Filesi

Konvansiyonel tip güvenlik ağları inşaat ve şantiyelerde en çok tercih edilen koruma filesi çeşitleridir. Uygulanabilirlik açısından da pratiklik ve kolaylık sağlayan bu sistemler, en zor kenar ve köşelerde bile kolayca montajlanabilir. Konvansiyonel sistemlerde genel olarak el örmesi file modelleri tercih edilir. Ortamda istenilen dayanıklılık ve koruma sağlanabilir. Makine tipleri kullanılacaksa, kenarlar halatlarla sağlamlaştırılır. Bu tiplerin tercih edilmesi tamamı ile güvenliğin sağlanması neyi gerektiriyorsa o şekilde olmalıdır. Müşterinin talepleri ve firmanın tavsiyeleri ile en güvenilir sistemler tercih edilir. Yüksek koruma özelliğine sahip, konvansiyonel düşme ve durdurma ürünleri ile çalışma süresi boyunca başınız ağrımaz. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


İnşaat Güvenlik Filesi Çeşitleri

Tüm inşaat ve şantiye alanlarında ihtiyaçlar ve talepler genel olarak aynıdır. Ancak ebatlar ve çeşitler, ortamdaki duruma göre değişiklik gösterebilir. Asansör boşlukları için, merdiven boşlukları ve dış cephe çalışmalarında olmazsa olmaz güvenlik sistemlerdir. Binanın etrafında kazılacak çukurların insanlar için tehlike yaratmaması için de etrafının file ile çevrilmesi gerekir. Bazı yerlerde esnek bazı yerlerde sert ve gergin sistem uygulanması gerekebilir. Boşlukların doldurulması ise yüksekten düşecek malzemelerin aşağıdakilere zarar vermemesi için önemlidir. Aynı zamanda çalışanların düşmemesi için de bu boşlukların kapatılması gerekir.

İnşaat Güvenlik Filesi Fiyatları


Mekânın büyüklüğü, kullanılacak alanlar ve inşaat güvenlik filesi çeşitlerine göre fiyatlar farklılık gösterir. Güvenlik filesi en uygun fiyatlı ve en pratik güvenlik ve koruma ürünleridir. Bu yüzden ortam ne kadar büyük olursa olsun maliyet oldukça düşük olacaktır. Çalışmalar bittikten sonra sökülmesi ve tekrar kullanım avantajı sağlaması da bu ürünlerin tercih edilmesinde önemli bir etkendir.