Özel Tasarım Seccade Modelleri

Özel Tasarım Seccade Modelleri

Klasik tasarımlardan özel tasarımlara, hafif veya halı tasarımlardan ipek tasarımlara model seçeneği oldukça fazla, astarlı kırk yama tasarımlar farklılık arayanların beğeneceği en modern tasarımlar arasında yer alıyor. Birinci sınıf kalitede ve tüylenme yapmayan bu modeller rengârenk kumaş dokusu ve otantik yamaları ile beğeneceğiniz hediyelikler arasında yer alıyor. Ayrıca toptan almak isteyenler için farklı renk seçeneklerinde satış olanağı vardır. Tuğralı modellerde parlak ve hafif yapısı ile beğeneceğiniz ve farklı renklerde üretilen tasarımlar arasında yer alıyor.

İpek ve Tafta Tasarımlar

Hafif, çantada kolayca taşınabilen katlandığında küçülen ama açıldığında ideal boyutlarda olan tafta ve ipek seccadeler hac ve umre dönüşü, cenaze veya doğum mevlutlerin de gelen misafirlere dağıtabileceğiniz şık ve uygun fiyatlı tasarımlardır. Aynı modelde farklı renk seçenekleri mevcuttur. Desenler genel olarak İslami figürler ön planda tutularak hazırlanmaktadır. Çamaşır makinesinde kolayca yıkanır, tüylenme yapmaz. En ekonomik, uygun fiyatlı seccade modelleri için internet sayfaları üzerindeki ilgili online mağazalar ile iletişime geçebilirsiniz.

Hediyelik Seccade Fiyatları

Farklı bütçelere uygun farklı fiyat aralıklarında ürün seçenekleri vardır. Gelen misafirlerinizin yakınlık derecesine veya kişi sayısına göre bütçenizle orantılı alışveriş yapabilirsiniz. Tafta, halı, ipek, astarlı yamalı gibi model seçenekleri oldukça uygun fiyatlıdır. Hem daha uygun hem daha anlamlı bir hediye vermek için en şık ve farklı seccade çeşitleri internet sayfaları üzerindeki ilgili online mağazalarda toptan satışta.